جوانسازی پوست یکی از انواع درمانهای زیبایی برای بازگرداندن شادابی جوانی به پوست صورت است. جوانسازی پوست صورت را با روشهای مختلف جراحی و بدون جراحی انجام میدهند. با توجه به عمق درمان پوست، روشهای جوانسازی با هم تفاوت دارند. جوانسازی پوست صورت میتواند تقارن را به صورت بازگرداند و میتوان به صورت موضعی برای درمان چین و چروک ها، شل شدگی و افتادگی پوست و جای زخم ها اقدام کرد. در ادامه به مدرن ترین و مؤثرترین روشهای جوانسازی پوست می پردازیم.
خدمات پوست و جوانسازی دکتر رودابه هیرمن پور :
تزریق بوتاکس
تزریق بوتاکس میگرن
رفع بیش تعریقی زیر بغل با بوتاکس
تزریق ژل
هایفو تراپی
لیزر موهای زاید
رفع کک و مک با لیزر
پاک کردن تاتو با لیزر
جوانسازی هالیودی و پیلینگ کربن
درمان ریزش مو با مزوتراپی،PRPو هیر فیلر
رفع جوش و جای جوش
لیزر فرکشنال
پلاسما فرکشنال
کربوکسی تراپی
بلفارو پلاستی بدون جراحی
میکرونیدلینگ
سابسیژن
میکرودرم ابرژن
برداشت ضایعات پوستی
کرایو
لاغری موضعی
هایفوتراپی چیست؟ (هایفوتراپی پوست با دستگاه هایفوتراپی)
هایفوتراپی یکی از روشهای جوانسازی پوست و نسبتا جدید است. برخی افراد این روش را جایگزین غیرتهاجمی و بدون درد لیفت صورت میدانند. در این روش از انرژی فراصوت برای تحریک کلاژنسازی استفاده میشود. تولید کلاژن به سفت شدن پوست کمک میکند. اولین بار از هایفو برای درمان تومور استفاده شد. از سال ۲۰۰۸ این روش در متدهای زیبایی کاربرد پیدا کرد. هایفوتراپی در سال ۲۰۰۹ توسط سازمان غذا و دارو (FDA) برای لیفت ابرو تایید شد. پس از آن در سال ۲۰۱۴ کاربرد آن برای رفع چین و چروک و افتادگی ناحیه گردن و لیفت سینه مورد تایید قرار گرفت.
انواع هایفوتراپی برای بخش های مختلف صورت و بدن
از هایفوتراپی و اولتراپی برای جوانسازی و ترمیم پوست نواحی مختلف استفاده میشود. هایفو یک روش بسیار موثر بوده و علاوه بر رفع چین و چروک به لیفتینگ صورت و بدن نیز کمک میکند. این روش غیرتهاجمی بوده و درد بسیار کمی دارد. برخی از کاربردهای هایفو را در ادامه به صورت خلاصه معرفی کردهایم.
۱. هایفوتراپی صورت
۲. هایفوتراپی غبغب
۳. هایفوتراپی شکم و هایفوتراپی پوست شکم
۴. هایفوتراپی دور چشم با بهترین دستگاه هایفوتراپی
۵. هایفوتراپی مو
۶. هایفوتراپی واژن
کاربرد هایفو در زاویه سازی فک
در کل از هایفو بهعنوان یک روش غیرتهاجمی و ایمن برای جوان سازی پوست، درمان مشکلات صورت و افزایش زیبایی آن استفاده میشود. تاثیرات مختلف هایفو برای زاویه سازی فک با لیفت صورت و گردن، جوانسازی و سفت کردن پوست، کانتورکردن گونهها، صورت و فک با لاغرسازی صورت، لیفت خط فک، کاهش چینوچروک صورت و حذف غبغب انجام میشود. بسته به شرایطی که صورت دارد میتوان برای زاویه سازی فک با هایفوتراپی هر یک از این کارها را انجام داد.
۲. آر اف فرکشنال (Fractional RF) و جوانسازی پوست
آر اف فرکشنال از روش های جدید ضدپیری و جوانسازی پوست است که ایمنی و اثرگذاری بالایی دارد. مکانیسم آر اف فرکشنال، مشابه هایفوتراپی با حرارت و افزایش دمای پوست و تحریک تولید کلاژن است. در این روش با استفاده از سوزن و نیدل های بسیار نازک که روکش طلا دارند به آرامی پوست را سوراخ می شود و انرژی امواج رادیویی (RF) به بافت های زیرین رسانده می شود. این فرایند منجر به افزایش دما و در نهایت بهبود ساختار پوست می شود.
کاربرد های آر اف فرکشنال چیست؟
- از بین بردن چین و چروک ها.
- از بین بردن جای جوش، آکنه، دانه های آبله مرغان و آثار زخم ها.
- ترمیم بافت پوست.
- ترمیم سوراخ یا حفره های بزرگ و قابل مشاهده روی پوست.
مزایای آر اف فرکشنال چیست؟
- به حداقل رساندن درد و عوارض جانبی.
- کوتاه تر بودن زمان بهبودی نسبت به لیزر فرکشنال (لیزر CO۲).
۳. کربوکسی تراپی از روش های جدید جوانسازی پوست
کربوکسی تراپی از روش های غیرتهاجمی و بدون نیاز به جراحی است. کربوکسی تراپی با استفاده از دستگاه مخصوص و تزریق کربن دی اکسید به زیر پوست انجام می شود. در درمان سلولیت (سلولیت به معنای تجمع چربی زیر پوست است)، گودی زیر چشم، از بین بردن چین و چروک ها و ترک های پوستی (در اثر کشش) کاربرد دارد.کربوکسی تراپی را می توان در بخش های مختلف بدن مانند پلک، گردن، صورت، دست ها، شکم، باسن و پاها استفاده کرد.
کاربردهای کربوکسی تراپی چیست؟
- درمان ترک های پوستی
- از بین بردن چین و چروک
- درمان سلولیت
- رفع گودی زیر جشم
مزایای کروبوکسی تراپی چیست؟
- روش امن و تقریبا بدون هیچ گونه عوارض جانبی است.
- قابلیت استفاده در تمام بخش های بدن از جمله پلک، صورت، دست و باسن و غیره.
- زمان هر جلسه ۱۵ تا ۳۰ دقیقه است.
۴. میکرونیدلینگ
میکرونیدلینگ یکی از روش های جوانسازی پوست است. در روش میکرونیدلینگ با سوزن های بسیار ریز در پوست زخم های ریزی ایجاد می کنند. این زخم ها منجر به تحریک تولید کلاژن شده و درنهایت ایجاد بافت پوستی قوی تر و سالم تر می شود. این روش در ترمیم مشکلاتی نظیر جای جوش و آکنه، ریزش مو، ترک های پوستی، آفتاب سوختگی، چین و چروک ها، زخم ها و لکه های پوستی کاربرد دارد.
۵. میکرودرم ابریژن
میکرودرم ابریژن از روش های رایج لایه برداری پوست به کمک دستگاه است. در این روش تکنسین کار با دستگاه یا دکتر پوست، کریستال های کوچک را روی سطح پوست مالش می دهد و منجر به لایه برداری از سطح پوست می شود. میکردرم ابریژن برای هر نوع پوستی ایمن بوده و عوارضی به همراه ندارد. این روش برای ترمیم زخم ها، لکه های پوستی، بافت غیرطبیعی پوست، جای جوش، ملانوما یا سرطان پوست و آثار پیری موثر است.
6. پلاسمای تغلیظ شده (PRP)
پلاسمای تغلیظ شده از خون خود فرد تهیه می شود. حدود ۱۰ تا ۱۲۰ میلی لیتر از خون فرد را در حضور مواد ضدانعقاد می گیرند، با سانتریفیوژ کردن خون اجزای آن را از هم جدا می کنند تا پلاسمای حاوی پلاکت ها را از سایر اجزا جدا کنند. بعد از انجام سانتریفیوژ مجدد روی آن غلظت پلاکت ها ۶ تا ۷ برابر بیش از حالت طبیعی که در خون دارد می شود. محصول نهایی را می توان به صورت زیرپوستی تزریق کرد. از این روش می توان برای ترمیم آفتاب سوختگی بهره برد.
7. مزوتراپی و جوانسازی پوست
در مزوتراپی از ترکیبات فعالی استفاده می شود که مشابه برخی از روش های دیگر توسط سوزن های بسیار ریز تزریق می شوند. ترکیبات مختلف در مزوتراپی با اهداف مختلف استفاده می شود. برای جوانسازی پوست و ترمیم آسیب های پوستی ترکیبی از فاکتور های رشد، پپتید ها، آمینواسید ها، ویتامین ها، نوکلئیک اسید ها و هیالورونیک اسید مورد استفاده قرار می گیرد.
8. تزریق پرکننده های پوستی یا فیلرها (Dermal Fillers)
پرکننده های پوستی یا فیلرها به هدف ترمیم نقصها یا چین و چروک های صورت استفاده میشوند. پرکننده ها انواع مختلفی دارند:
8-۱: ژل ها (تزریق ژل)
انواع مختلفی از پرکنندهها وجود دارد که به صورت ژل تزریق میشوند (مثل ژل لب). در زیر انواع ژلهای تزریقی را می بینید:
- ژل کلسیم هیدروکسیل آپاتیت: به طور طبیعی در بافت استخوانی بدن انسان یافت می شود. در از بین بردن چین و چروک های بین ابرو ها و اطراف چشم ها و همچنین پر کردن گونه کاربرد دارد.
- ژل اسید هیالورونیک: برای از بین بردن چین و چروک های بین ابرو ها، اطراف چشم، اطراف لب ها و دهان، جای جوش و آکنه و ترمیم زخم ها و آسیب های پوستی از این ماده استفاده می شود.
- ژل پلی آلکیلیمید: در افزایش حجم لب ها، درمان چروک ها و خطوط عمیق و از بین بردن برخی مواردی که در اثر پیری رخ می دهد موثر است.
- ژل پلی لاکتیک اسید: با عنوان محرک نیز شناخته می شود چراکه که تزریق این اسید منجر به تحریک و افزایش تولید کلاژن توسط خود بدن می شود. پلی لاکتیک اسید ترکیبی غیر سمی است که برای افزایش حجم لب ها و پر کردن خطوطی که در اثر لبخند در اطراف لب ها ایجاد شده اند استفاده می شود.
-
08-۲: تزریق چربی به عنوان پر کننده
09. پلکسر یا پلاسما جت
پلکسر (پلاسما جت) با نام علمی “Plexr”/”Plasma Jet” یک روش درمانی زیبایی بدون نیاز به جراحی بوده که بهخصوص برای رفع افتادگی و لیفت پلک فوقانی چشم ( لیفت چشم ) استفاده شده و جایگزین مناسبی برای عمل «بلفاروپلاستی» است. در این روش درمانی میتوان برای رفع خطوط ظریف و عمیق اطراف چشم، خطوط پنجه کلاغی، غدد کوچک زیرپوستی، از بین بردن تتو و غیره استفاده کرد.
۱۵. بلفاروپلاستی (جراحی پلک)
قطعا شما نیز به با گذشت زمان به چین و چروک های صورتتان حساس می شوید و برای رفع آن ها از روش های مختلف جوانسازی پوست استفاده می کنید. در بین مشکلات پوستی، افتادگی پلک یکی از شایعترین شکایات افراد است. البته که افتادگی پلک تنها به دلیل سن رخ نمی دهد. اما به هر دلیلی، لیفت پلک (بلفاروپلاستی) یا جراحی پلک این روزها یکی از پرمخاطبترین عمل های زیبایی است.